sevice-reparatie.jpg

Na een oplevering verdwijnt Hobo niet uit beeld. Integendeel. Soms kan er iets kapot gaan aan uw woning of bedrijfspand. Bijvoorbeeld door storm- of waterschades. Bepaalde schades dienen per direct gerepareerd te worden. Bijvoorbeeld als de veiligheid van uzelf of uw personeel in gevaar komt, of wanneer uw productie vertraging of schade dreigt op te lopen.

U kunt Hobo inschakelen voor reparatie aan woningen en bedrijfsgebouwen. Maar ook voor het herstellen van glasschade of storingen aan luchting- en scherminstallatiesystemen. Neem in geval van schade direct contact met ons op en wij zullen in overleg met u een herstelplan opstellen.

Foto's van eventuele schade, te vervangen materialen en / of typenummers kunt u ons ook direct toezenden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Ter info: Voor onze klanten bewaren wij standaard floatglas van 4 mm op voorraad ten einde een snelle service te kunnen bieden bij calamiteiten.

 

lassen

Bouwplannen

bouwtekeningBouwplannen?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
Tel. 0418-552253.

Foto-album

referentie 02referentie 01
Bekijk foto's van onze meest recente projecten.

Social

Volg ons via Social Media.

facebook-logo

Hobo

twitter-logo
Hobo
linkedin-logo
Hobo


facebook-logo
BloQ
website-logo
BloQ

D.Hobo & Zn. Bouwwerken B.V. - Tel. +31(0)418-552253 - Fax +31(0)418-552875 - Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - K.v.K. Tiel 11019745