homepage.jpg

Opbouwsystemen (PV)

In bestaande situaties wordt veelal vanuit praktische en economische overwegingen gekozen voor een opbouwsysteem. Hobo verwerkt bij voorkeur een zonnepaneel, afkomstig uit de Top 10 van wereldwijde fabrikanten, of van Westerse makelij. Daarbij ligt de nadruk op een solide prijs- / kwaliteitverhouding, goede garantstellingen als ook de navenante certificeringen (als TüV en ICE).

Het eerste aandachtpunt betreft echter de inspectie van de onderconstructie. Is deze constructief geschikt voor al het extra gewicht, of is de staat van onderhoud wellicht een punt van aandacht? Wanneer een PV-systeem nu eenmaal geplaatst is, wordt een latere dakrenovatie een wat lastig verhaal. Daarnaast kijkt Hobo ook goed naar overige praktische aspecten, zoals het eventuele gemak van een permanente valbeveiliging. Zo kan er tijdens de montage veilig en conform de geldende richtlijnen gewerkt worden en verkrijgt een opdrachtgever na oplevering een gecertificeerd hulpmiddel, inclusief de benodigde accessoires voor het toekomstige onderhoud.

Bouwplannen

bouwtekeningBouwplannen?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
Tel. 0418-552253.

Foto-album

referentie 02referentie 01
Bekijk foto's van onze meest recente projecten.

Social

Volg ons via Social Media.

facebook-logo

Hobo

twitter-logo
Hobo
linkedin-logo
Hobo


facebook-logo
BloQ
website-logo
BloQ

D.Hobo & Zn. Bouwwerken B.V. - Tel. +31(0)418-552253 - Fax +31(0)418-552875 - Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - K.v.K. Tiel 11019745