homepage.jpg

Hobo is één van de meest ervaren bedrijven als het nieuwbouw van kwalitatief hoogwaardige kasconstructies betreft. Van origine werden kassen vaak gebruikt voor het onderhouden van planten en dieren die in een wat kouder klimaat niet kunnen overleven. Nederland staat vooral bekend om de toepassing van kassen in grootschalige glastuinbouw, waarbij de planten op grote schaal gekweekt worden voor handelsdoeleinden.

In de loop der tijd heeft Hobo een breed scala aan kasconstructies mogen realiseren. Al in 1963 bouwde Hobo haar eerste kas. Het bouwwerk staat er nog steeds. In dit introductiejaar werden er meteen al 50 exemplaren gerealiseerd. Deze hadden niet het oppervlakte van tegenwoordig. In die tijd was een kas van 1.000 vierkante meter al heel wat.

Naast de kweekkassen bouwde Hobo ook diverse maatwerkobjecten voor andere doeleinden. De vlindertuin van het Noorder Dierenpark in Emmen is één van die mooie voorbeelden. Van tekentafel tot realisatie: De kwaliteit, snelheid en flexibiliteit staan hoog in het vaandel. Altijd met als einddoel een perfecte kas en een tevreden klant.

 

EersteKas
De eerste "Hobo-kas" te Bruchem. Gebouwd in 1963.

Bouwplannen

bouwtekeningBouwplannen?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
Tel. 0418-552253.

Foto-album

referentie 02referentie 01
Bekijk foto's van onze meest recente projecten.

Social

Volg ons via Social Media.

facebook-logo

Hobo

twitter-logo
Hobo
linkedin-logo
Hobo


facebook-logo
BloQ
website-logo
BloQ

D.Hobo & Zn. Bouwwerken B.V. - Tel. +31(0)418-552253 - Fax +31(0)418-552875 - Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - K.v.K. Tiel 11019745