homepage.jpg
Glastuinbouw

Met meer dan 50 jaar ervaring in de kassenbouwsector biedt Hobo totaaloplossingen voor complete realisatie van nieuwbouwkassen.
Middels de expertise van de eigen mensen, gecombineerd met een vertrouwd bestand aan degelijke onderaannemers en leveranciers garandeert Hobo een zeer hoge kwaliteit.

De realisatie van een project kan volledig begeleid plaatsvinden. Vanaf een bouwaanvraag met het bijhorende tekenwerk, tot aan de oplevering van het project kan Hobo de opdrachtgever met raad en daad bij staan.

Binnen de EU heeft Hobo zowel de aanbouw, nieuwbouw als renovatie van diverse kascomplexen verzorgd voor Nederlandse, Duitse en Oostenrijkse opdrachtgevers. Daarnaast heeft Hobo de laatste jaren ook maatwerk en expertise geleverd voor engineering van projecten in Oekraine, Kazachstan
en China. Dit in coöperatie met buitenlandse opdrachtgevers en bouwers.

Bouwplannen

bouwtekeningBouwplannen?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
Tel. 0418-552253.

Foto-album

referentie 02referentie 01
Bekijk foto's van onze meest recente projecten.

Social

Volg ons via Social Media.

facebook-logo

Hobo

twitter-logo
Hobo
linkedin-logo
Hobo


facebook-logo
BloQ
website-logo
BloQ

D.Hobo & Zn. Bouwwerken B.V. - Tel. +31(0)418-552253 - Fax +31(0)418-552875 - Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - K.v.K. Tiel 11019745