homepage.jpg
Horizontale schermsystemen

Horizontale schermen zijn er in verschillende typen en uitvoeringen. De systemen onderscheiden zich grofweg in een tweetal typen. Het zogenaamde trek-duwsysteem dat gebruik maakt van mechanisch aangedreven tandbanen, en het trekdraadsysteem waarbij draden van roestvrij staal zorgen voor transport van het doek en het doekprofiel.

Een trek-duwsysteem brengt met behulp van de tandbanen het doekprofiel en doek in beweging. Dit systeem is geschikt voor doeleinden zoals verduistering, zonwering, assimilatie en energiebesparing. Daarnaast vergt dit type over het algemeen erg weinig onderhoud. Bovendien kan de installatie als een enkel-, dubbel-, of zelfs drievoudig systeem uitgevoerd worden.

Doordat bij een trekdraadsysteem de vrij dikke buizen ontbreken is er sprake van een hogere lichtopbrengst in de kas. Een ander voordeel is dat uitzetting en krimp geen nadelige invloed meer hebben op de optimale werking van de scherminstallatie. Een trekdraadsysteem is geschikt voor dezelfde doeleinden als het trek-duwsysteem.

Bouwplannen

bouwtekeningBouwplannen?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
Tel. 0418-552253.

Foto-album

referentie 02referentie 01
Bekijk foto's van onze meest recente projecten.

Social

Volg ons via Social Media.

facebook-logo

Hobo

twitter-logo
Hobo
linkedin-logo
Hobo


facebook-logo
BloQ
website-logo
BloQ

D.Hobo & Zn. Bouwwerken B.V. - Tel. +31(0)418-552253 - Fax +31(0)418-552875 - Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - K.v.K. Tiel 11019745